Чізкейк, який точно по кишені всім

Домашній Чізкейк, рецепт приготування Домашня випічка

Чізкейк домашнього приготування з легкою сирною начинкою, вам точно припаде до смаку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйце – 1 шт;
  • борошно – 120 г;
  • масло вершкове – близько 300 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • сіль – щіпка;
  • ванільний цукор за смаком.

Для приготування сирної начинки потрібно:

  • яйця – 2 шт;
  • домашній сир – 400 г;
  • цукор за смаком;
  • сметана – 100 г;
  • ягоди або фрукти за смаком – 400 г;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування Чізкейку

Змішуємо просіяне борошно з ваніліном і цукром, сіллю, розпушувачем.

Охолоджене вершкове масло ріжемо на кубики, додаємо в суху суміш і перетираємо масу руками в крихту. Можна масло натерти на тертці.

Вбиваємо яйця і змішуємо тісто – розсипчасте і грудкувате. Ставимо в холодильник.

Змішуємо всі продукти для начинки і перебиваємо блендером до однорідності.

Якщо ви берете фрукти, ріжемо кубиком, ягоди заморожені – заздалегідь розморожуємо.

Форму застилає пергаментом і викладаємо крихту, рівняємо і робимо невеликий бортик.

Викладаємо ягоди або фрукти і заливаємо сирною масою.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 40 хвилин, може трохи більше.

Порада: беріть меншу форму для випікання, тоді пиріг вийде високим і пишним. Не перетримайте його в духовці, він може занадто підсохнути.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар