Бісквітний рулет, який не потрібно скручувати гарячим! Не тріскається і не ламається

Бісквітний рулет - рецепт приготування Домашня випічка

Це ідеальний рецепт бісквіта, який не потрібно згортати в гарячому стані в рулет – охолоджуємо і легко звертаємо. З даного об’єму продуктів, виходить 2 великих рулети.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор – 200 г;
  • жовтки – 5 шт;
  • білки – 5 шт;
  • кип’яток – 5 ст.л;
  • борошно – 200 г;
  • розпушувач – 18 г.

Для приготування яблучного крему необхідно:

  • яблука терті – 1 кг;
  • цукор за смаком.

Для приготування сметанного крему візьміть:

  • сметана жирна – 400 г;
  • пудра цукрова – 50 г;
  • ванілін за смаком;
  • загущувач для вершків – 1 пакетик.

Для приготування вершкового крему необхідно:

  • вершки охолоджені і жирні – 400 мл;
  • пудра цукрова – 50 г;
  • ванілін за смаком;
  • загущувач за бажанням.

Процес приготування рулетів

Жовтки з’єднуємо з цукром і збиваємо до однорідності і пишності.

Білки збиваємо з дрібкою солі і збиваємо до стійкої і пишної маси.

З’єднуємо обидві маси дуже акуратно за допомогою лопатки.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, додаємо частинами в масу і вимішуємо тісто. Додаємо 5 столових ложок кип’ятку. Тісто ділимо на 2 частини.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо частина тіста.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 12 хвилин. Також печемо і другий бісквіт.

Прибираємо папір з бісквітів і охолоджуємо.

Яблука змішуємо з цукром і тушкуємо на сковороді 7 хвилин, охолоджуємо.

Сметанний і вершковий крем готуємо, збиваючи обидві маси з пудрою і ваніліном.

Змащуєте рулет яблучною начинкою, звертаєте і зверху наносите будь-який крем.

Всередину другого рулету викладаєте будь-який крем, звертаєте і зверху також наносите крем.

Відправляємо в холодильник на 2 години. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар