Рецепт дуже оригінальний, мені відразу сподобався, і я скуштувала. Тепер ділюся з вами, думаю, що і ви будете в захваті від такої рибки.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- скумбрія, 2 шт;
- часник, 3 зубчики;
- олія, 2 ст.л;
- сіль, 1 ч.л;
- солодка паприка, 1 ч.л.
Процес приготування скумбрії в духовці
Рибку очищаємо від усього зайвого та обробляємо на філе без кісток.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо шматочки філе спинкою вниз.
Часник натираємо на тертці або пропускаємо через прес, змішуємо з сіллю та олією, паприкою.
Змащуємо цим соусом рибу. За бажанням збризкуємо лимонним соком.
Залишаємо маринуватися на 3 години.
Запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20-30 хвилин.
Подаю таку смачну рибку з різними гарнірами та салатами, соусами.