Закуска з оселедця та перцю. Готувати просто, і смак чудовий

Закуски

Якщо ви думаєте, як вразити друзів своїми кулінарними здібностями, ми пропонуємо приготувати закуску з оселедця з перцем. Ця смачна страва точно не залишить їх байдужими. А головне все необхідне можна придбати в магазині за доступною ціною!

Інгредієнти для закуски з оселедця:

  • Солоне філе оселедця – 200 г.;
  • Солодкий маринований перець – 150 г;
  • Червона цибуля – 2 шт;
  • Майонез – 2 ст.л.;
  • Зерниста гірчиця – 2 ч.л.;
  • Лимонний сік – 1 ч.л.

Приготування закуски із оселедця:

Прибираємо відходи з риби, а саме кістки та шкіру, голову, зябра. Щоб заощадити час, можна купити готове філе оселедця.

Нарізаємо рибу на середнього розміру шматки та викладаємо у порожню миску.

Туди кладемо маринований перець. Зверніть увагу, його вдасться зробити самостійно, якщо запекти в духовці. Перед цим не забудьте відокремити перець від шкірки, нарізати часточками і посолити, поперчити.

Перед тим, як додати до риби перець, наріжте соломкою. Туди ж кладемо цибулю, заздалегідь нарізану кільцями і промочену в лимонному соку.

Отриману масу заливаємо майонезом і посипаємо зернистою гірчицею. Цей вид гірчиці можна замінити на гостру, якщо ви таке любите.

Перемішайте отриману масу. Не треба використовувати вилку, краще акуратно мішати ложкою. Ми не повинні пошкодити оселедець.

Прибираємо закуску на 60 хвилин в холодильник.

Після закінчення часу ми отримуємо відмінну закуску, яка підійде як окрема страва або як добавка до основного. Хрумка цибуля, ароматний перець і свіжий оселедець є прекрасним поєднанням. Ваші друзі гідно оцінять цю страву.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар