З найдешевшого рибного філе готую “теплу шубу”. Цьому рецепту я вручила б “Оскар”

Страви з риби та морепродуктів

Ця смачна страва з риби точно сподобається багатьом! Я часто готую таку рибку на обід чи вечерю, бо це просто, а головне, дуже смачно! Інгредієнти в цьому рецепті просто ідеально поєднуються між собою.

Необхідні продукти:

  • Філе мінтаю – 600 г
  • Цибуля – 2 шт
  • Морква – 2 шт
  • Буряк – 1 шт
  • Вершкове масло – 130 г
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Яйце – 1 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Сир твердий – 100 г
  • Сіль за смаком

Як приготувати теплу шубу з риби

1. Нарізаю дрібно цибулю і обсмажую її до золотистого кольору на вершковому маслі з додаванням солі.

2. Нарізаю філе минтаю на шматочки завтовшки близько 1,5 см.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

3. Натираю сирі моркву та буряки на великій тертці.

4. Змішую натерті овочі.

5. Додаю до них смажену цибулю, яка охолола.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

6. Додаю подрібнений часник, майонез та сире яйце. Змішую інгредієнти до однорідного стану. Начинка готова.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

7. Форму для випічки змащу вершковим маслом. Викладаю у форму шматочки філе минтая.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

8. Зверху на філе риби викладаю “шубу” із овочів. Накриваю форму для випікання фольгою і ставлю її в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

9. Потім знімаю фольгу і викладаю на кожен шматочок риби скибочку твердого сиру. Знову ставлю рибу в духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

Ароматна страва з минтаю готова! Приємного апетиту, дорогі читачі! Подивіться, якою соковитою вийшла рибка. “Шубка” із овочів відмінно доповнює її. Це дуже смачна страва, яку можна приготувати як на вечерю, так і святковий стіл.

З найдешевшого рибного філе готую "теплу шубу". Цьому рецепту я вручила б "Оскар"

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар