Дуже цікавий рецепт з пекінської капусти з начинкою із печериць. Таку страву ви можете подавати як перекушування або доповнення до обіду та вечері.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- капуста пекінська, 12 листків;
- яйця, 4 шт.;
- сіль, перець, спеції;
- гриби, 250 г;
- цибуля, 1 шт;
- помідори, 2 шт.;
- сир твердий, 70 г;
- кріп;
- сметана чи натуральний йогурт, 2 ст.л.
Процес приготування закуски
Відокремлюємо капустяне листя і злегка відбиваємо з двох сторін.
Яйця солимо і змішуємо із сумішшю перців та ароматними травами, збиваємо віночком.
Розігріваємо олію в сковороді.
Обмочуємо листя в яйце і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
Печериці ріжемо кубиками, обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини, потім додаємо олію і цибулю, порізану кубиками, обсмажуємо до готовності. За пару хвилин до закінчення, солимо і перчимо, додаємо кріп та спеції.
Помідори ріжемо кубиком і змішуємо з грибами, тертим сиром, додаємо на смак нарізаний часник і сметану або майонез, натуральний йогурт.
Викладаємо цю начинку на кожен капустяний лист і згортаємо трубочки.
До таких розкішних «млинців» з грибною начинкою можна зробити соус зі сметани або майонезу з часником та кропом.