Викладаємо начинку на пекінську капусту. Ви ще не куштували таку закуску

Закуски

Дуже цікавий рецепт з пекінської капусти з начинкою із печериць. Таку страву ви можете подавати як перекушування або доповнення до обіду та вечері.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • капуста пекінська, 12 листків;
  • яйця, 4 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • гриби, 250 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • помідори, 2 шт.;
  • сир твердий, 70 г;
  • кріп;
  • сметана чи натуральний йогурт, 2 ст.л.

Процес приготування закуски

Відокремлюємо капустяне листя і злегка відбиваємо з двох сторін.

Яйця солимо і змішуємо із сумішшю перців та ароматними травами, збиваємо віночком.

Розігріваємо олію в сковороді.

Обмочуємо листя в яйце і обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.

Печериці ріжемо кубиками, обсмажуємо на сухій сковороді до випаровування рідини, потім додаємо олію і цибулю, порізану кубиками, обсмажуємо до готовності. За пару хвилин до закінчення, солимо і перчимо, додаємо кріп та спеції.

Помідори ріжемо кубиком і змішуємо з грибами, тертим сиром, додаємо на смак нарізаний часник і сметану або майонез, натуральний йогурт.

Викладаємо цю начинку на кожен капустяний лист і згортаємо трубочки.

Викладаємо начинку на пекінську капусту. Ви ще не куштували таку закуску

До таких розкішних «млинців» з грибною начинкою можна зробити соус зі сметани або майонезу з часником та кропом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар