Влітку готую мій фірмовий шовковий суп

Овочеві супи

Простий рецепт овочевого супу пюре може внести різноманітність в меню харчування. Коли приходить сезон, можна використовувати свіжі овочі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • перець солодкий, 4 шт;
  • часник, 1 зубчик;
  • сіль і різні спеції;
  • вершки, 50 мл;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • вода або бульйон, 1.5 л.

Процес приготування супу

Овочі промиваємо і ріжемо довільними шматочками.

У воду кладемо кабачки і варимо 10 хвилин разом з лавровим листом.

Цибулю з морквою пасеруємо на олії.

Додаємо солодкий перець, перемішуємо і тушкуємо під кришкою.

Посипаємо спеціями і тушкуємо ще кілька хвилин.

Викладаємо овочі до кабачків, солимо суп і доводимо до кипіння, вимикаємо плиту.

Перебиваємо масу занурювальним блендером в пюре, додаємо нарізану зелень і подаємо на стіл.

Влітку готую мій фірмовий шовковий суп

За смаком вливайте вершки або просто разом з супом подайте сметану.

Влітку готую мій фірмовий шовковий суп

Якщо зварити суп на м’ясному бульйоні, вийде ще смачніше.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар