Суп з картопляними кульками

Суп з картопляними кульками - рецепт приготування Овочеві супи

Дуже смачний суп! На смак кульки схожі на манні, з капустяним присмаком, тому як в супі є два види капусти. Дивіться, як приготувати суп з картопляними кульками!

Якщо ви не любите капусту в супах, то сміливо замінюйте її іншими овочами або вермішеллю, суп від цього не постраждає, а навпаки, придбає нові смаки. Успіхів!

Інгредієнти:

  • Курячий бульйон – 3 літра
  • Сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 1 штука
  • Капуста брокколі – 150 грам
  • Цвітна капуста – 150 грам
  • Цибуля – 1 штука
  • Кріп – за смаком
  • Картопля – 4 штуки (для кульок)
  • Яйце – 1 штука (для кульок)
  • Манна крупа – 1 ст. ложка (для кульок)

Як приготувати “Суп з картопляними кульками”

Приготуйте відповідно до списку продукти. Зверніть увагу на те, що картопляні кульки будуть готуватись тільки з трьох продуктів: картопля, манна крупа і яйце сире. Сіль в розрахунок я не беру, тут все згідно з бажаннями. Отже, зваріть заздалегідь для супу міцний м’ясний бульйон. Картоплю вимийте і відваріть в мундирі до готовності. Охолодіть трохи, щоб вона була теплою.

М’ясний бульйон посоліть за смаком і доведіть до кипіння. Киньте туди шматочки капусти і дрібно порізану цибулю. Проваріть 15 хвилин.

Теплу картоплю очистіть від шкірки і натріть на самій дрібній терці. Додайте манну крупу, яйце і сіль. Перемішайте. Перемішувати краще вилочкою, роздавлюючи картоплю. Перемішайте доти, поки маса не стане однорідною і не буде збиратися в грудочку.

Злегка вологими руками набирайте по чайній ложці картопляну масу, катайте кульки. Величина кульки повинна бути з волоський горіх або вишню. У готовий суп при сильному кипінні кидайте кульки і зелень. Як тільки кульки спливуть, відразу вимикайте вогонь.

Суп з картопляними кульками готовий! Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар