Смачний квасолевий суп на кожен день

Квасолевий суп, рецепт приготування Овочеві супи

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитного супчика, який припаде до душі кожному.

Готується він із звичайних і доступних інгредієнтів. Виходить наваристим і дуже смачним. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє обіднє меню таким супчиком. Тим більше, що приготувати його дуже легко. На моєму столі ця страва завжди користується популярністю. Рекомендую всім його спробувати.

Необхідні інгредієнти

  • 300-500 гр квасолі
  • 2-3 картоплі
  • 3 літра води
  • 50 гр рису
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 моркви
  • 1 столова ложка борошна
  • 30 мл рослинної олії
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • зелень за смаком

Покроковий процес приготування супу

В першу чергу попередньо з вечора потрібно промити і замочити квасолю в воді на ніч. Вранці зливаємо цю воду і заливаємо нову. Відправляємо на вогонь варитися 50-60 хвилин.

Очищаємо картоплю і ріпчасту цибулю. Після чого нарізаємо ці інгредієнти невеликими кубиками.

Використовуючи терку, на великій фракції натираємо очищену моркву. Після чого потрібно промити рис.

Потім відправляємо його разом з картоплею і половиною моркви і цибулі до квасолі. Продовжуємо процес варіння ще 15-20 хвилин.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і поміщаємо в неї обсмажувати до золотистого кольору решту цибулі і моркви. Потім додаємо борошно, добре перемішуємо і тушкуємо ще одну хвилину.

Після закінчення потрібного часу перекладаємо підготовлену зажарку в суп, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо все і варимо ще п’ять хвилин.

Подрібнюємо зелень і додаємо її після закінчення процесу варіння.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар