Овочевий суп класичний

Овочевий суп класичний - відмінний рецепт Овочеві супи

Для овочевого класичного супу потрібна велика кількість свіжих овочів і зелені. Зварити його можна як на воді, так і на м’ясному бульйоні. Це ідеальний обід для тих, хто сидить на дієті, для дитячого харчування.

Давайте подивимося, як приготувати класичний овочевий суп. У зимовий сезон використовуйте заморожені суміші. Заправляйте овочевий суп вершковим маслом порційно, кожному в тарілочку покладете шматочок масло і гілочку зелені. Щоб суп мав апетитний прозорий бульйон, варіть його при слабкому кипінні. Успіхів!

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 літра
  • Картопля – 3 штуки
  • Цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Помідор – 1 штука
  • Цвітна капуста – 200 грам
  • Зелений горошок – 70 грам
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Вершкове масло – за смаком (порційно)

Як приготувати “Овочевий суп класичний”

Підготуйте овочі для супу. Все вимийте і очистіть. Воду закип’ятіть. Посоліть за смаком. З помідора обов’язково зніміть шкірку.

Поріжте дрібно цибулю, моркву і картоплю. Їх першими закладайте в киплячу воду, варіть 15 хвилин. Цвітну капусту розберіть на дрібні суцвіття. Поріжте кубиками помідор без шкірки, подрібніть кріп.

Через 15 хвилин додайте в суп кольорову капусту, горошок і помідор. Проваріть ще 10 хвилин.

Заправте суп зеленню, а потім його вимкніть. Дайте настоятися хвилин 10-15 – і подайте до столу з вершковим маслом. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар