Вінегрет по-новому. Подруга з кафе поділилася рецептом

Салати з овочами

Вінегрет для багатьох дуже одноманітна страва, яка не відрізняється особливою оригінальністю. При цьому варто зауважити, що в інтернеті багато різних рецептів даного салату. Усі вони відрізняються набором продуктів. Звичайно, основні інгредієнти залишаються, але добавки додадуть вінегрету нові смакові якості.

Інгредієнти для вінегрету:

  • картопля – 30 г;
  • сіль – дрібка;
  • морква – 30 г;
  • олія соняшникова – 15 г;
  • огірок – 30 г;
  • зелень – 2 г;
  • буряк – 30 г;
  • слабо солена червона риба – 20 г.

Приготування вінегрету:

Відварюємо заздалегідь картоплю та моркву, бульбу очищаємо та нарізаємо на середнього розміру кубики. Прибираємо картопля в окрему миску.

Моркву теж очищаємо та нарізаємо на маленький квадратик, як і огірок, додаємо до картоплі.

Запікаємо буряки, очищаємо від шкірки і подрібнюємо на дрібний кубик. Викладаємо буряк в окрему тару, солимо і виливаємо олію. Даємо овочеві трохи настоятися, приблизно 5 хвилин.

Кладемо просочені буряки в загальну тару до інших овочів. Нарізаємо на невеликі шматочки червону рибу, за розміром, як кубики картоплі. Додаємо в загальний салат, перчимо.

Подрібнюємо зелень, кріп або петрушку, посипаємо вінегрет.

Вінегрет по-новому. Подруга з кафе поділилася рецептом

У результаті у нас виходить смачний салат з новими інгредієнтами. Страва швидше забарвлюється у фіолетовий колір і дає соки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар