Вінегрет для багатьох дуже одноманітна страва, яка не відрізняється особливою оригінальністю. При цьому варто зауважити, що в інтернеті багато різних рецептів даного салату. Усі вони відрізняються набором продуктів. Звичайно, основні інгредієнти залишаються, але добавки додадуть вінегрету нові смакові якості.
Інгредієнти для вінегрету:
- картопля – 30 г;
- сіль – дрібка;
- морква – 30 г;
- олія соняшникова – 15 г;
- огірок – 30 г;
- зелень – 2 г;
- буряк – 30 г;
- слабо солена червона риба – 20 г.
Приготування вінегрету:
Відварюємо заздалегідь картоплю та моркву, бульбу очищаємо та нарізаємо на середнього розміру кубики. Прибираємо картопля в окрему миску.
Моркву теж очищаємо та нарізаємо на маленький квадратик, як і огірок, додаємо до картоплі.
Запікаємо буряки, очищаємо від шкірки і подрібнюємо на дрібний кубик. Викладаємо буряк в окрему тару, солимо і виливаємо олію. Даємо овочеві трохи настоятися, приблизно 5 хвилин.
Кладемо просочені буряки в загальну тару до інших овочів. Нарізаємо на невеликі шматочки червону рибу, за розміром, як кубики картоплі. Додаємо в загальний салат, перчимо.
Подрібнюємо зелень, кріп або петрушку, посипаємо вінегрет.
У результаті у нас виходить смачний салат з новими інгредієнтами. Страва швидше забарвлюється у фіолетовий колір і дає соки.