Закуска виходить ніжною і ароматною, відмінно підходить до будь-якого святкового столу і не тільки. Готуються баклажани дуже просто, мають приємний смак, який знайомий багатьом з дитинства.
Необхідні продукти
- 500 грам баклажанів
- 200 грам помідорів
- 100 грам майонезу
- 100 грам сиру «Фета»
- 40 грам кропу
- 6 зубчиків часнику
- сіль, перець за смаком
- соняшникова олія
Закуска з баклажанів: процес приготування
У баклажанів відрізаємо хвостики і нарізаємо пластинками. Солимо їх і перекладаємо на сковороду, змащену олією. Обсмажуємо їх з двох боків до рум’яного стану. А потім перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником.
У чашку кладемо сир «Фета» і додаємо майонез, ретельно перемішуємо.
Подрібнюємо кріп і додаємо в сирну масу. Туди ж кладемо часник, пропущений через прес. Все добре перемішуємо. додаємо чорний перець і знову перемішуємо.
Помідори нарізаємо шматочками.
Беремо одну смужку баклажана і змащуємо приготованим соусом. З одного боку кладемо шматочок помідора і звертаємо все в рулет. Готові рулетики перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.