Салат за цим рецептом готується дуже швидко і просто. Смак дивовижний, спробуйте приготувати весняний салат, він Вам сподобається.
Складові
- Яйця – 4 шт.
- Капуста пекінська – 200 г
- Огірки великі – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 200 г
- Цибуля зелена – пучок
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
- Майонез або сметана
Рецепт приготування весняного салату
Спочатку ставимо яйця на плиту відварюватися.
За цей час, нарізаємо пекінську капусту соломкою. Кладемо нарізану капусту в салатник.
Потім, нарізаємо огірки тонкими кружечками, а кружечки – соломкою. Додаємо огірки до капусти.
Зелену цибулю нарізаємо дрібно і додаємо до овочів.
Відварені яйця охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи. Яйця нарізаємо тонкими шарами і додаємо в салатник.
Далі, додаємо консервовану кукурудзу. Заправляємо майонезом або сметаною.
Порада: хто стежить за фігурою, можна заправити грецьким йогуртом або мацоні.
Солимо і перчимо до смаку. Акуратно все перемішуємо.
Наш Весняний салат готовий, можна подати до столу. Смачного!