Тепер щотижня купую минтай, після того як подруга навчила готувати його під хлібними крихтами

Страви з риби та морепродуктів

Минтай одна з найдоступніших сортів риби і з нього можна приготувати безліч смачних страв і закусок. Це простий і смачний рецепт, підходить для вечері і святкової страви.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, 600 г;
  • хліб, 150 г;
  • цибуля, 2 шт;
  • сік лимона, 4 ст.л;
  • олія соняшникова, 5 ст.л;
  • масло вершкове, шматочок;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування

Сухий хліб ріжемо на дрібні шматочки і поливаємо олією і частиною лимонного соку.

Подрібнюємо сухарики блендером до стану крихти.

Тепер щотижня купую минтай, після того як подруга навчила готувати його під хлібними крихтами

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і викладаємо на деко, змащене олією.

Тепер щотижня купую минтай, після того як подруга навчила готувати його під хлібними крихтами

Посипаємо цибулю сіллю і перцем.

Тушки риби промиваємо, видаляємо все зайве, ріжемо порційними шматочками і викладаємо на цибулю.

Поливаємо рибу другою частиною лимонного соку, олією, посипаємо сіллю, перцем і спеціями.

Тепер щотижня купую минтай, після того як подруга навчила готувати його під хлібними крихтами

Висипаємо на рибу хлібну крихту.

Тепер щотижня купую минтай, після того як подруга навчила готувати його під хлібними крихтами

Запікаємо близько 30 – 40 хвилин при 180 градусах до рум’яності.

Тепер щотижня купую минтай, після того як подруга навчила готувати його під хлібними крихтами

Страва дуже смачна, соковита, ароматна, скориночка рум’яна і апетитна. Можна подавати гарячим, але і в холодному вигляді воно має оригінальний смак.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар