Так смачно, що готую тричі на тиждень. Сніданок за 10 хвилин

Закуски

Прості, ліниві пиріжки на кефірі з різною начинкою, готуються дуже швидко. Начинка підходить різна, так що включайте фантазію і готуйте щоразу нову страву.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 300 мл;
  • сіль та сода по 0.5 ч.л;
  • цукор, 1 ст. л;
  • ковбаса, 100 г;
  • цибуля зелена і кріп;
  • борошно, 8 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • олія соняшникова.

Процес приготування лінивих пиріжків

Кефір та яйце повинні бути кімнатної температури. Змішуємо кефір із сіллю, цукром. Цибулю зелену і зелень дрібно ріжемо.

Ковбасу ріжемо дрібним кубиком. Цей продукт беріть будь-який, хоч варену ковбасу, хоч копчену, сосиски, сардельки, шинку, копчене або відварене м’ясо. Дуже смачно виходить із грибами.

Перемішуємо масу з ковбасою та зеленою цибулею, кропом.

Всипаємо борошно та зверху соду. Швидко вимішуємо.

Порада: соду всипаємо безпосередньо перед випіканням, щоб пиріжки виходили дуже пишними та повітряними. Розпушувач у кисломолочному середовищі кефіру так ефективно не працюватиме.

Розігріваємо олію на сковороді і викладаємо тісто.

Так смачно, що готую тричі на тиждень. Сніданок за 10 хвилин

Обсмажуємо на невеликому вогні під кришкою до рум’яності з обох боків.

Так смачно, що готую тричі на тиждень. Сніданок за 10 хвилин

Такі ліниві пиріжки можна подавати зі сметаною або просто як закусочні пиріжки. Можна їх перетворити на аналог піци. Якщо в тісто ще додати італійські трави.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар