Спробувала минтай у подруги і без рецепта не пішла. Такого смачного минтаю ще не їла

Страви з риби та морепродуктів

Будь-яка риба, запечена в такій овочевій шубці, виходить просто ідеальною, справжня ресторанна страва, яка чудово поєднується з будь-якими гарнірами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, 2 шт.;
  • цибуля, 3 шт;
  • солодкий перець; 1 шт;
  • часник, 4 зубчики;
  • зелень свіжа, спеції, сіль, перець;
  • гірчиця, 1 ч. л;
  • олія соняшникова, 3 ст.л;
  • лимонний сік, 2 ст.л.

Процес приготування риби

З ароматних трав не забудьте взяти до риби орегано, суміш перців, минтай дуже любить різні трави.

Тушки промиваємо, очищаємо від зайвого, просушуємо паперовими рушниками. Ділимо порційними шматочками.

Солодкий перець ріжемо великими шматочками, цибулю ріжемо четвертинками.

Укладаємо солодкий перець, цибулю та часник, зелень і перебиваємо в соус за допомогою блендера. Соус заправляємо сіллю та сумішшю перців, орегано та іншими спеціями, гірчицею та лимонним соком, олією.

Заливаємо рибу маринадом і добре перемішуємо руками, втираємо соус в рибу.

Дві цибулини ріжемо півкільцями та обсмажуємо до м’якості у сковороді. Викладаємо у форму для запікання.

Зверху цибулі викладаємо рибу та заливаємо маринадом.

Спробувала минтай у подруги і без рецепта не пішла. Такого смачного минтаю ще не їла

Випікаємо за 200 градусів близько 30 хвилин.

Спробувала минтай у подруги і без рецепта не пішла. Такого смачного минтаю ще не їла

Рибка пахне так смачно і апетитно, що ви відразу приступите до вечері або обіду. Подаємо з будь-якими гарнірами, минтай виходить ніжним та чудовим.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар