Солодка і хрустка маринована цибулька для салатів або шашлику за 20 хвилин

Маринована цибуля для салатів - рецепт приготування Закуски

Існує багато рецептів страв, для приготування яких використовується маринована цибуля. Але, не всі знають, як правильно зробити смачний маринад. Перепробувавши безліч варіантів, я знайшла, для себе, найкращий.

Така цибуля не тільки бездоганно поєднується з основними стравами, але її, також, можна використовувати в якості окремої закуски до м’яса або овочів. Смачно навіть їсти її з хлібом. Така цибулька виходить хрусткою, пряною і має приємний солодкуватий смак.

Важливо пам’ятати, що червону і білу цибулю маринують окремо.

Продукти для заправки:

  • Цибуля – 3 одиниці
  • Кип’ячена холодна вода – 200 грам
  • Оцет 9% – 80 грам
  • Цукор – 20 грам
  • Сіль – 5 грам

Цибулю можна нарізати як кільцями, так і півкільцями – це на ваш розсуд. Змішуємо між собою інші продукти. Заливаємо цибулю і даємо настоятися протягом 20 хвилин. Маринад зливаємо.

Цибуля вже готова до застосування.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар