Смарагдова сира аджика на зиму. Не аджика, а скарб

Рецепти заготовок на зиму

Смарагдова сира аджика, на зиму – смачна і ароматна закуска до будь-якої страви.

Необхідні продукти:

  • Зелений болгарський перець – півтора кілограма
  • Часник – 3 головки
  • Гострий перець – 2 штуки
  • Цукор – 100 грам
  • Сіль – 2 столові ложки
  • Винний оцет або 9% – 50 мілілітрів

Як приготувати смарагдову аджику

Перець наріжте на шматки, а потім пропустіть через м’ясорубку разом з гострим перцем і часником.

Потім додайте сіль, цукор, оцет і перемішайте.

Залиште близько півгодини при кімнатній температурі, періодично помішуючи.

Аджику перекладіть в чисті банки, закрийте кришками і приберіть в холодильник.

Смарагдова сира аджика на зиму прекрасно поєднується з м’ясом і рибою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар