Кабачки з сиром, помідорами і зеленню.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки – 300 г;
- помідори – 3 шт;
- яйце – 1 шт;
- сир – 100 г;
- майонез – 2 ст.л;
- борошно – 2 ст.л;
- часник – 3 зубчики;
- зелень.
Процес приготування закуски з кабачків
Кабачок ріжемо на кружечки по 5 мм завтовшки.
Солимо кабачок безпосередньо перед приготуванням. Збиваємо яйце з сіллю.
Кабачок опускаємо в борошно, потім в яйце і викладаємо на сковороду.
Обсмажуємо кружечки до рум’яності з обох сторін.
Сир натираємо на грубій терці.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо кабачки.
Майонез змішуємо з пропущеним через прес часником, дрібно нарізаною зеленню, сіллю і перцем.
Викладаємо на кабачки кружечки помідорів, змащуємо заправкою, посипаємо сиром і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо близько 10 – 15 хвилин до рум’яності сиру.
Порада: для заправки кабачків ви можете використовувати найрізноманітніші продукти і овочі, беріть все, що вам до смаку. Наприклад – солодкий перець і гриби, бринзу, сулугуні або простий твердий сир, плавлений сирок.