Смакота з простого кабачка! Ідеальна закуска на святковий стіл

Закуска з кабачків, помідорів і сиру - рецепт приготування Закуски

Кабачки з сиром, помідорами і зеленню.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 300 г;
  • помідори – 3 шт;
  • яйце – 1 шт;
  • сир – 100 г;
  • майонез – 2 ст.л;
  • борошно – 2 ст.л;
  • часник – 3 зубчики;
  • зелень.

Процес приготування закуски з кабачків

Кабачок ріжемо на кружечки по 5 мм завтовшки.

Солимо кабачок безпосередньо перед приготуванням. Збиваємо яйце з сіллю.

Кабачок опускаємо в борошно, потім в яйце і викладаємо на сковороду.

Обсмажуємо кружечки до рум’яності з обох сторін.

Сир натираємо на грубій терці.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо кабачки.

Майонез змішуємо з пропущеним через прес часником, дрібно нарізаною зеленню, сіллю і перцем.

Викладаємо на кабачки кружечки помідорів, змащуємо заправкою, посипаємо сиром і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо близько 10 – 15 хвилин до рум’яності сиру.

Порада: для заправки кабачків ви можете використовувати найрізноманітніші продукти і овочі, беріть все, що вам до смаку. Наприклад – солодкий перець і гриби, бринзу, сулугуні або простий твердий сир, плавлений сирок.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар