Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копчена

Страви з риби та морепродуктів

Така скумбрія точно займе перше місце серед ваших святкових закусок. З мінімумом продуктів, виходить розкішна страва.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • скумбрія, 3 шт;
  • цибуля, 4 шт;
  • перець;
  • гірчиця, 3 ст.л;
  • майонез, 3 – 4 ст.л;
  • соєвий соус, 5 ст.л.

Процес приготування

Рибу очищаємо від усього зайвого і ріжемо порційними шматочками по 2 см завтовшки.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і змішуємо з шматочками риби.

Для соусу змішуємо гірчицю з майонезом і соєвим соусом.

Виливаємо соус на рибу і посипаємо чорним перцем за смаком, добре вимішуємо масу і залишаємо на 30 хвилин.
Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копчена

Викладаємо всю масу в форму для запікання так, щоб першим шаром була цибуля, а зверху – шматочки риби.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.

Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копчена

Рибка виходить золотиста, апетитна, за смаком дуже схожа на рибу гарячого копчення. Смак доповнює ароматна і хрустка цибуля.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар