Скумбрія на цибулевій подушці: смачно і витрачаю хвилин 15 на приготування

Страви з риби та морепродуктів

Сьогодні хочу поділиться рецептом скумбрії на цибулевій подушці. Це рецепт із серії чим простіше, тим смачніше. Таку скумбрію можна подати з будь-яким гарніром, а готується вона буквально 15 хвилин, 5 на підготовку, 10 на приготування.

Необхідні продукти:

  • скумбрія – 2-3 шт
  • цибуля – 2-3 шт (500г)
  • сіль – 1 / 2ч.л.
  • чорний перець – за смаком
  • спеції – за смаком
  • лавровий лист – 1-3шт
  • вода – 300 мл

Як приготувати скумбрію

Скумбрію свіжо заморожену я зазвичай розморожую не до кінця, щоб легше її було обробляти.

Розрізаємо на порційні шматочки.

2 великі цибулини, у мене вагою приблизно 500 грам, розріжемо чверть кільцями.

Беремо в сковорідку на низ кладемо цибулю, трохи цибулю підсолюємо і додаємо чорний перець, тепер кладемо скумбрію, підсолюємо і додаємо спеції у мене чорний і білий перець.

Заливаємо гарячою водою, приблизно 300 мл, кладемо лавровий лист.

Скумбрія на цибулевій подушці: смачно і витрачаю хвилин 15 на приготування

Закриваємо кришкою і готуємо з моменту закипання рівно 10 хвилин, вимикаємо, скумбрія готова, можна подавати з будь-яким гарніром. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар