Швидкий рецепт маринованої цибулі в гарячому маринаді

Маринована цибуля, рецепт приготування Закуски

Цибулька виходить незвичайно ароматною, з ненав’язливими кисло-солодкими нотками. Вона ідеально підійде до овочевих і м’ясних страв, додасть пікантності гарнірам. Її можна готувати з запасом, так як така закуска, якщо її зберігати в холодильнику, буде зберігати свіжість не менш 30 днів.

Що нам знадобиться:

  • Винний оцет – 250 грам
  • Червона цибуля – 500 грам
  • Цукор – 140 грам

У списку продуктів я вказала, що цибуля має бути червоною. Але це не обов’язково. Смачно буде і зі звичайною білою ріпчастою. Просто червона цибулька виглядає набагато апетитніше.

Цибулю нарізаємо півкільцями і складаємо в скляну банку. У каструлю виливаємо оцет, висипаємо до нього цукор, ставимо на вогонь і даємо закипіти. Після чого, відразу, заливаємо цибулю.

Коли маринад охолоне, перекладаємо в холодильник.

Дуже зручно мати під руками таку закуску з цибулі. Вона завжди впишеться в Ваші кулінарні ідеї.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар