Шоколадний пиріг з вершковим кремом

Шоколадний пиріг - рецепт приготування Страви на 8 березня

Рецепт приготування смачного шоколадного пирога. Насичений соковитий пиріг з ніжним вершково-ванільним кремом – чудовий десерт для ласунів.

Інгредієнти:

  • Шоколадне тісто – 400 грам
  • Шоколадний пудинг, пачка – 1 штука
  • Сметана – 1 стакан
  • Яйця – 4 штуки
  • Цукрова пудра – 4 склянки
  • Сіль – 1/4 чайних ложки
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка

Як приготувати “Шоколадний пиріг з вершковим кремом”

1. Розігріти духовку до 175 градусів. Щоб приготувати тісто для пирога, в дуже великій мисці змішати шоколадне тісто, шоколадний пудинг, сметану, рослинна олію, збиті яйця, молоко і ванільний цукор. Тісто має вийти густим.

2. Перемішати тісто з шоколадними чіпсами.

3. Викласти тісто в 2 форми для пирога. Щоб вирахувати час приготування, до часу, зазначеного в інструкції на упаковці шоколадного тіста додайте ще 10 хвилин.

4. Готовність пирога перевірте зубочисткою. Якщо він ще не готовий, залиште його пекти далі і перевіряйте готовність кожні 5 хвилин. Зазвичай приготування пирога займає близько 45 хвилин.

5. Щоб приготувати вершковий крем, збити в мисці рослинний жир міксером. Додати цукрову пудру і продовжувати збивати. Додати сіль, ванілін і збиті вершки. Збивати на маленькій швидкості до отримання однорідної консистенції. Потім збити на високій швидкості до легкості.

6. Готовому пирога дати охолонути. Потім змастити вершковим кремом один корж і верхівку другого, акуратно викласти другий зверху змащеного кремом першого коржа. Охолодити трохи, нарізати на шматки і подавати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар