Рибний салат в їстівних тарілочках

Рибний салат в тарілочках - відмінний рецепт Страви на 8 березня

Для святкового столу або фуршету запишіть рецепт, як приготувати рибний салат в їстівних тарілочках. Ніжний і ситний салат з консервованої червоної риби, рису і яблук на хрусткій основі.

Інгредієнти:

  • Форель – 200 грам (консервована)
  • Рис довгозернистий – 1/2 склянки
  • Цибуля-порей – 50 грам
  • Помідор – 1 штука
  • Яблуко – 1 штука
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – 1 за смаком
  • Жовток – 1 штука
  • Тісто листкове – 250 грам

Кількість порцій: 8

Як приготувати “Рибний салат в їстівних тарілочках”

Підготуйте необхідні продукти. Листкове тісто дістаньте з морозилки. Рис промийте в декількох водах до прозорої води. Поставте рис відварюватися в підсоленій воді (2 склянки). Овочі і яблуко вимийте.

Форми для маффінів переверніть догори дном. Підготуйте стакан або миску, верх якої більше за діаметром формочки.

Тісто тонко розкачайте, виріжте круглі заготовки, одягніть їх на дно формочок, защипніть краю. Змастіть заготовки збитим жовтком. Поставте запікатися в духовку при 210 градусах на 10-15 хвилин до готовності.

Рибний салат в їстівних тарілочках

Помідор наріжте дрібними кубиками, цибулю-порей і зелень подрібніть, яблуко натріть на дрібній тертці, форель розімніть вилкою. З’єднайте всі інгредієнти, перемішайте.

Наповніть листкові тарілочки салатом. Святковий салат готовий! Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар