Ділюся рецептом приготування овочевого салату “Подільський” з гарбузом і хріном. Прийшла весна, а з нею і авітаміноз. Пора приступити до вітамінної підзарядки. Адже нестача вітамінів позначається на нашому настрої і працездатності.
Пропонований салат буквально напханий різними корисними речовинами. Готується він швидко, а овочі не вимагають теплової обробки. Так що в ньому зберігаються всі вітаміни. Пригощайтеся на здоров’я!
До речі, майонез краще приготує домашній.
Інгредієнти
- Гарбуз – 200 г
- Цибуля фіолетова – 1 шт.
- Хрін корінь – 1 шт.
- Цибуля зелена – 20 г
- Зелень кропу – 4 гілочки
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Сіль – 2 щіпки
Як приготувати салат Подільський з гарбузом
Очищену від шкірки і насіння м’якоть гарбуза натерти на великій тертці або тертці для моркви по-корейськи.
Цибулину очистити, розрізати уздовж на 4 частини, а потім тонко нашаткувати поперек.
Пір’я зеленої цибулі вимити в проточній воді, обсушити і нарізати тонкими кільцями.
Корінь хрону, довжиною 10 см і товщиною 1 см, вимити, зняти шкірку і натерти на дрібній тертці.
У мисці з’єднати всі підготовлені інгредієнти і посолити за смаком.
Все перемішати і заправити майонезом. Салат ретельно перемішати.
При подачі посипати салат подрібненою зеленню кропу. Смачного!