Пропонуємо вам рецепт досить цікавого салату. У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яку основну страву або стане прекрасним перекусом між основними прийомами їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним. Думаю, ви залишитеся від нього в захваті!
Необхідні продукти
- 1 банка консервованої квасолі
- 2 помідори
- 100 грам твердого сиру
- петрушка
- зелена цибуля
- 4 зубчики часнику
- майонез
- сіль, перець за смаком
- 4 скибочки білого хліба
- 2 столові ложки соняшникової олії
- 1 чайна ложка прованських трав
Процес приготування салату «Бордо»
Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх в духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум’янюємо протягом 10 хвилин.
Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник.
Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорами. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів.
Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо консервовану червону квасолю.
У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його на смак, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.