Салат «Бордо» з червоною квасолею

Салат «Бордо» - рецепт приготування Салати з овочами

Пропонуємо вам рецепт досить цікавого салату. У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яку основну страву або стане прекрасним перекусом між основними прийомами їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним. Думаю, ви залишитеся від нього в захваті!

Необхідні продукти

  • 1 банка консервованої квасолі
  • 2 помідори
  • 100 грам твердого сиру
  • петрушка
  • зелена цибуля
  • 4 зубчики часнику
  • майонез
  • сіль, перець за смаком
  • 4 скибочки білого хліба
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 1 чайна ложка прованських трав

Процес приготування салату «Бордо»

Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх в духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум’янюємо протягом 10 хвилин.

Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник.

Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорами. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів.

Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо консервовану червону квасолю.

У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його на смак, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар