Салат без майонезу «Мілена»

Салат без майонезу, рецепт приготування Салати з овочами

Салат виглядає приголомшливо свіжим. Він ніжний, легкий і повітряний. Це саме той салат, якого не вистачає у вашому святковому меню. У ньому немає майонезу, він з соковитий і неймовірно апетитний.

Необхідні продукти

  • 500 грам брокколі
  • 250 грам помідорів «Черрі»
  • 200 грам сиру “фета”
  • 20 грам кедрових горішків

Для заправки

  • 7 столових ложок рослинної олії
  • 4 столові ложки яблучного оцту
  • 2 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • пів чайної ложки цукру
  • пів чайної ложки солі

Починаємо готувати салат «Мілена»

Брокколі розбираємо на суцвіття, а потім нарізаємо на більш дрібні шматочки. Підготовлену капусту перекладаємо в миску.

У горнятко наливаємо рослинну олію, додаємо оцет, сіль і цукор, туди ж кладемо гірчицю і перемішуємо. Потім додаємо часник, пропущений через прес і перемішуємо.

Готовим соусом поливаємо брокколі і добре перемішуємо. Накриваємо його кришкою і відправляємо в холодильник на 7-8 годин.

Помідори «Черрі» нарізаємо половинками, сир «Фета» нарізаємо кубиком.

До брокколі додаємо помідори, перемішуємо і кладемо сир. Все знову акуратно перемішуємо.

Готовий салат перекладаємо в миску, присипаємо кедровими горішками і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар