Рибу більше не смажу, роблю ось так

Страви з риби та морепродуктів

Риба, запечена у вершковому соусі – це розкішна і вишукана страва з ресторану. Але ви можете зробити її і вдома, просто використавши мій перевірений рецепт.

Необхідні продукти:

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • філе риби, 1 кг;
  • лимон, 1 шт і цедра;
  • вівсяні пластівці, 2 склянки;
  • паприка копчена, орегано і сіль по 1 ч.л;
  • часник, 3 зубчики.

Для приготування соусу необхідно:

  • вершки, 200 г;
  • вершковий сир, 100 г;
  • сир (пармезан) 25 г;
  • моцарелла, 150 г.

Як приготувати рибу

Тушки обробляємо на філе, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Рибу поливаємо соком лимона.

Вівсяні пластівці подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з сіллю, паприкою і орегано, цедрою лимона.

Змащуємо форму для запікання олією.

Кожен шматочок риби обвалюємо в паніровці з вівсяних пластівців і викладаємо у форму.

Поливаємо олією і ставимо форму в духовку, розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.

Вершки змішуємо з сиром м’яким і тертими сирами.

Порада: сир беріть на свій смак.

Поливаємо соусом рибу, посипаємо сиром і допікаємо в духовці ще 10 – 15 хвилин.

При подачі цю ароматну страву я ще посипаю зеленню.

Дуже смачно подавати з картопляним пюре, відвареним рисом, тушкованими овочами.

Рибу більше не смажу, роблю ось так

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар