Розкішна запечена курка

Розкішна запечена курка, рецепт приготування Другі страви з птиці

Спробувавши приготувати курку за цим рецептом ви будете запікати її тільки так. Курка виходить соковита і дуже ніжна. Для страви підійдуть будь-які частини (гомілка, стегно і т.д.). Подавати курочку можна з будь-яким гарніром або салатом. Вашим близьким вона обов’язково сподобається.

Необхідні продукти

  • 700 грам курки
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 200 мілілітрів ряжанки
  • 1 чайна ложка зернистої  гірчиці
  • 1 чайна ложка паприки
  • сіль
  • 1 столова ложка рослинної олії

Процес приготування запеченої курки

Курку розкладаємо на дошці і злегка відбиваємо качалкою.

Форму для випічки змащуємо рослинною олією і кладемо курку. Солимо і перчимо до смаку, а потім додаємо паприку.

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Точно також чинимо з часником. Додаємо цибулю з часником до курки.

У ряжанку додаємо гірчицю і перемішуємо. Масою заливаємо курку і рівномірно розподіляємо. У такому вигляді, бажано, м’ясо залишити на 1-2 години.

Заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 45-50 хвилин. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар