Як я готую куряче філе на вечерю чи святковий стіл: подобається всім без винятку

Другі страви з птиці

На сковороді можна приготувати дуже смачні курячі рулетики, протушковані у сметанному соусі із зеленню. Виходять м’які та ніжні, апетитні шматочки м’яса, які поєднуються з різними гарнірами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 1 кг;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • масло вершкове, 80 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • сир, 150 г.

Для приготування соусу необхідно:

  • вода, 250 мл;
  • сметана, 3 ст.
  • сіль, спеції;
  • часник, 3 зубчики.

Процес приготування

М’ясо ріжемо шматками, як для відбивних та відбиваємо.

Змащуємо сіллю та спеціями на ваш смак з двох сторін.

Розм’якшене вершкове масло змішуємо з нарізаною зеленню і часником, трохи солимо і перчимо. Це буде начинка.

Сир ріжемо брусочками.

На кожну відбивну кладемо трохи начинки, розподіляємо по всій поверхні, додаємо брусочок сиру та загортаємо рулет. Фіксуємо краї шпажкою або зубочисткою.

Як я готую куряче філе на вечерю чи святковий стіл: подобається всім без винятку

Як я готую куряче філе на вечерю чи святковий стіл: подобається всім без винятку

Обвалюємо в борошні і обсмажуємо до рум’яності.

Змішуємо всі продукти для соусу і виливаємо в сковороду з рулетами, зменшуємо вогонь і готуємо страву 10 хвилин на слабкому вогні з одного боку, перевертаємо рулети і готуємо ще 4 хвилини.

Як я готую куряче філе на вечерю чи святковий стіл: подобається всім без винятку

Можна викласти рулети на тарілку, посипати зеленню та подавати. Або викласти їх разом із соусом у глибоку тарілку і подати до гарніру, щоб соус став вершковою підливою.

Як я готую куряче філе на вечерю чи святковий стіл: подобається всім без винятку

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар