На сковороді можна приготувати дуже смачні курячі рулетики, протушковані у сметанному соусі із зеленню. Виходять м’які та ніжні, апетитні шматочки м’яса, які поєднуються з різними гарнірами.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 1 кг;
- сіль, перець, спеції, зелень;
- масло вершкове, 80 г;
- часник, 2 зубчики;
- сир, 150 г.
Для приготування соусу необхідно:
- вода, 250 мл;
- сметана, 3 ст.
- сіль, спеції;
- часник, 3 зубчики.
Процес приготування
М’ясо ріжемо шматками, як для відбивних та відбиваємо.
Змащуємо сіллю та спеціями на ваш смак з двох сторін.
Розм’якшене вершкове масло змішуємо з нарізаною зеленню і часником, трохи солимо і перчимо. Це буде начинка.
Сир ріжемо брусочками.
На кожну відбивну кладемо трохи начинки, розподіляємо по всій поверхні, додаємо брусочок сиру та загортаємо рулет. Фіксуємо краї шпажкою або зубочисткою.
Обвалюємо в борошні і обсмажуємо до рум’яності.
Змішуємо всі продукти для соусу і виливаємо в сковороду з рулетами, зменшуємо вогонь і готуємо страву 10 хвилин на слабкому вогні з одного боку, перевертаємо рулети і готуємо ще 4 хвилини.
Можна викласти рулети на тарілку, посипати зеленню та подавати. Або викласти їх разом із соусом у глибоку тарілку і подати до гарніру, щоб соус став вершковою підливою.