Курячі крильця з хрусткою скоринкою. Готую нашвидкуруч за 30 хвилин: духовка не потрібна

Другі страви з птиці

Так курячі крильця я готую завжди і сьогодні вирішила поділитись цим рецептом з вами. У крилець буде хрумка скоринка, під якою ніжне і соковите м’ясо. Чудова закуска на швидку руку.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • курячі крильця або інші частини тушки, 1 кг;
  • пив0, близько 400 мл;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • перець та спеції;
  • зелень.

Процес приготування

М’ясо промиваємо та просушуємо паперовими рушниками.

Обсмажуємо крильця на сковороді в олії до рум’яності.

Коли з’явиться скоринка, солимо і перчимо, додаємо інші спеції до смаку, обов’язково коріандр і добре все перемішуємо. Солити краще саме після того, як м’ясо вкрилося скоринкою – сіль видавлюємо з волокон сік, а коли є скоринка, вся рідина залишається всередині м’яса. Тому воно виходить ніжним та соковитим.

Пив0 беріть будь-яке, я використала світле і виливаємо у крильця.

Коли рідина почне кипіти, зменшуємо вогонь і тушкуємо без кришки до того моменту, поки все пив0 не випарується.

Курячі крильця з хрусткою скоринкою. Готую нашвидкуруч за 30 хвилин: духовка не потрібна

Періодично м’ясо перевертаємо.

Подаємо такі апетитні та ароматні крильця з салатами, гарнірами із запеченої або відвареної картоплі, чудово підходить закуска і до відвареного рису. Обов’язково зробіть гострі та пікантні соуси з майонезу з гірчицею та часнику, можна подавати аджику, чудово підходить і пікантний сливовий соус.

Курячі крильця з хрусткою скоринкою. Готую нашвидкуруч за 30 хвилин: духовка не потрібна

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар