Курку більше не варю і не жарю. Заливаю її кефіром і отримую смачну вечерю

Другі страви з птиці

Мариноване м’ясо в кефірі виходить дуже ніжним. Причому можна використовувати для рецепту м’ясо будь-якого сорту, у будь-якому випадку, у вас буде чудова страва.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 250 мл;
  • курячі стегна, 6 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • картопля, 1 кг.

Процес приготування

Кефір беріть із високим відсотком жирності, так м’ясо виходить ніжнішим.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, змішуємо з м’ясом, заправляємо масу сіллю, перцем та іншими спеціями, подрібненим часником.

Вливаємо кефір, перемішуємо та залишаємо маринуватися на 30 – 40 хвилин, періодично перемішуючи.

Виймаємо м’ясо і в маринад укладаємо часточки картоплі, перемішуємо.

Курку більше не варю і не жарю. Заливаю її кефіром і отримую смачну вечерю

Форму змащуємо соняшниковою олією та викладаємо картоплю з маринадом, зверху розкладаємо м’ясо.

Запікаємо близько 1 години при 180 градусах.

Курку більше не варю і не жарю. Заливаю її кефіром і отримую смачну вечерю

Вечеря виходить просто розкішною, м’ясо ніжне, соковите та м’яке, картопля просякнута маринадом, просто тане в роті.

Курку більше не варю і не жарю. Заливаю її кефіром і отримую смачну вечерю

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар

  1. Надія

    Готую птицю часто,але такого рецепта ще не знала,приготую і напишу.
    Дякую.

    Відповіcти