Рецепт засолювання товстолобика в скляній банці

Засолювання товстолобика, рецепт Закуски

Таким чином можна засолити будь-яку рибу, хоч річкову, хоч морську.

Для приготування маринаду візьміть:

  • цибуля – 3-4 шт;
  • сіль – 3 ст.л на 1 л води;
  • зелень.

Для приготування заливки потрібно:

  • олія рослинна – 200 мл;
  • оцет – 100 мл.

Процес приготування

Очищаємо рибу від голови, хвоста, плавників і нутрощів. Ріжемо на порційні шматочки і укладаємо в миску.

Воду доводимо до кипіння, змішуємо з сіллю і охолоджуємо.

Заливаємо рибу холодним розсолом і залишаємо на 5 годин.

Виймаємо шматочки риби, промиваємо під чистою водою.

Цибулю ріжемо кільцями.

Чергуючи шари риби і цибулі, укладаємо все в банку і заливаємо заливкою, змішавши для неї, всі інгредієнти.

Закриваємо банку кришкою і ставимо на 4 – 6 годин в холодильник.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар