Це не закуска, а справжня насолода! Для будь-якого святкового застілля буде ідеальною!
Потрібні такі інгредієнти:
- Чотири великих солодких перці;
- Два гострих перчика;
- Два кг помідорів;
- Дві головки часнику;
- Зелень на ваш смак.
Для заправки візьміть:
- 100 г цукру;
- 100 г олії соняшникової;
- 100 г оцту;
- дві ст. л. солі.
Як приготувати грузинську закуску з помідорів і солодкого перцю
Помідорчики помийте і розріжте на дві половини.
Солодкий і гострий перець перекручуємо за допомогою м’ясорубки разом з часником. Ретельно мішаємо.
Зелень дрібненько посічіть.
Візьміть трилітрову банку і викладіть в неї спочатку помідори, після суміш з овочів і зелень.
Банку щільно закрийте кришкою і помістіть в холодильник поставивши на шийку.
Досить буде потримати так закуску всю ніч, а після можете насолоджуватися закускою. Банку тепер можна ставити в звичайне положення.