Рецепт дивовижної скумбрії, запеченої в духовці. Готується в банці

Скумбрія запечена в духовці - рецепт приготування Закуски

Дуже цікавий рецепт! Скумбрія виходить дуже ніжною, смачною і соковитою. Смачніше ви не пробували! Не рибка, а справжня бомба! Неможливо відірватися!

Готується легко і швидко. Справиться навіть дитина з цією стравою! Знадобиться скляна баночка, завдяки якій ви приготуєте дивовижну вечерю.

Для приготування скумбрії потрібні такі продукти:

  • знадобиться 2 тушки скумбрії по 300-400 г;
  • одна морквина;
  • одна ріпчаста цибулина;
  • 2 ст. л. олії соняшникової;
  • 4 горошини перцю;
  • 2 листочка лаврового;
  • сіль на ваш смак.

Важливо! Кількість інгредієнтів розраховане на літрову баночку.

Спосіб приготування дивовижної скумбрії, запеченої в духовці за допомогою банки:

Заморожену рибу розморожуємо. Потім відрізаємо голову, плавники і хвіст. Вичищаємо нутрощі, темну плівку, миємо й сушимо. Ріжемо на порційні шматочки, солимо і перчимо.

Цибулину дрібно шаткуємо, а морквину грубо натираємо.

Рибу викладаємо в банку чергуючи з овочами. Також кладемо перець горошком, лаврові листочки і заливаємо все олією. Шийку баночки накриваємо фольгою.

Поміщаємо баночку з скумбрією в духовку (вона повинна бути холодною). Включаємо на 200 ° і готуємо протягом 40 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар