Салат виходить дуже смачним, а якщо кожен раз при подачі до столу міняти заправку, то і оригінальним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- буряк відварений, 300 г;
- сир, 80 г;
- часник, 3 зубчики;
- сіль, перець, майонез.
Процес приготування салату
Буряк натираємо на грубій терці.
Порада: щоб салат вийшов ще смачніший і ароматніший, буряк можна запекти в духовці (обертаємо фольгою і запікаємо близько 40 хвилин при 190 градусах).
Тремо сир на будь-якій тертці. Сир можна брати твердим або плавленим – це на ваш смак.
Додаємо до буряка сир, тертий часник, солимо і перчимо.
Заправляти можна майонезом, сметаною або натуральним йогуртом – це за вашим бажанням.
Накриваємо салат кришкою і відправляємо його з холодильник охолоджуватись – так смачніше. Подаю до різних страв і гарнірів.