Приголомшливо смачні стегенця в духовці

Стегенця в духовці, рецепт приготування Другі страви з птиці

Спробуйте приготувати м’ясо за цим рецептом. І ви стегенця більше ніколи не будете робити це по іншому. Адже м’ясо виходить дуже смачне, соковите і з хрусткою скоринкою. Воно дуже красиво виглядає і гідно прикрасить навіть на святковому столі.

Необхідні продукти

  • 4 стегенця
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка солі
  • 80 мілілітрів води

Покроковий процес приготування

У сотейник насипаємо цукор і сіль, розтоплюємо на сильному вогні, постійно помішуючи. Потім вливаємо воду і проварюємо все разом 2 хвилини.

Стегенця протикаємо з внутрішньо боку шпажкою. І перекладаємо в глибоку каструлю. М’ясо заливаємо сиропом, накриваємо кришкою і струшуємо. У такому вигляді залишаємо на 10-15 хвилин.

Мариноване м’ясо викладаємо на деко, змащуємо маринадом і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 40 хвилин, а потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар