Спробуйте приготувати м’ясо за цим рецептом. І ви стегенця більше ніколи не будете робити це по іншому. Адже м’ясо виходить дуже смачне, соковите і з хрусткою скоринкою. Воно дуже красиво виглядає і гідно прикрасить навіть на святковому столі.
Необхідні продукти
- 4 стегенця
- 2 столові ложки цукру
- 1 столова ложка солі
- 80 мілілітрів води
Покроковий процес приготування
У сотейник насипаємо цукор і сіль, розтоплюємо на сильному вогні, постійно помішуючи. Потім вливаємо воду і проварюємо все разом 2 хвилини.
Стегенця протикаємо з внутрішньо боку шпажкою. І перекладаємо в глибоку каструлю. М’ясо заливаємо сиропом, накриваємо кришкою і струшуємо. У такому вигляді залишаємо на 10-15 хвилин.
Мариноване м’ясо викладаємо на деко, змащуємо маринадом і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 40 хвилин, а потім подаємо до столу.