Здається, що може бути особливого в курячих крильцях? Але вся справа в особливому маринаді, який додасть їм божественний смак. Такі крильця викличуть небувале захоплення у ваших гостей і родичів. А головне, готуються вони дуже просто і коштують зовсім недорого. Годяться, як для сімейної вечері, так і для святкового столу.
Для приготування крилець знадобляться такі інгредієнти:
- Курячі крила – 500 г;
- Світле пиво – 500 мл;
- Часник – 3-4 зубчики;
- Чорний мелений перець – чверть ч. л .;
- Сіль і каррі в залежності від смакових уподобань.
Готуємо курячі крильця в пиві
Спочатку миємо крила і сушимо. Складаємо їх в зручний посуд і видавлюємо часник, додаємо каррі і чорний перчик, солимо. Дуже добре мішаємо руками, щоб всі крильця були в суміші. Залишаємо на пару годин, щоб просочилися.
Беремо форму і викладаємо в неї крильця, які заливаємо пивом. Пиво має покрити їх на 2/3 висоти.
Духовку заздалегідь розігрівати не потрібно. Відправляємо крила готується приблизно на 50 хвилин при 220-250 °.
Подавайте крильця гарячими. Їх неймовірний аромат збере відразу ж усіх за столом!