Прості і смачні курячі крильця

Курячі крильця, рецепт приготування Закуски

Здається, що може бути особливого в курячих крильцях? Але вся справа в особливому маринаді, який додасть їм божественний смак. Такі крильця викличуть небувале захоплення у ваших гостей і родичів. А головне, готуються вони дуже просто і коштують зовсім недорого. Годяться, як для сімейної вечері, так і для святкового столу.

Для приготування крилець знадобляться такі інгредієнти:

  • Курячі крила – 500 г;
  • Світле пиво – 500 мл;
  • Часник – 3-4 зубчики;
  • Чорний мелений перець – чверть ч. л .;
  • Сіль і каррі в залежності від смакових уподобань.

Готуємо курячі крильця в пиві

Спочатку миємо крила і сушимо. Складаємо їх в зручний посуд і видавлюємо часник, додаємо каррі і чорний перчик, солимо. Дуже добре мішаємо руками, щоб всі крильця були в суміші. Залишаємо на пару годин, щоб просочилися.

Беремо форму і викладаємо в неї крильця, які заливаємо пивом. Пиво має покрити їх на 2/3 висоти.

Духовку заздалегідь розігрівати не потрібно. Відправляємо крила готується приблизно на 50 хвилин при 220-250 °.

Подавайте крильця гарячими. Їх неймовірний аромат збере відразу ж усіх за столом!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар