Правильні нагетси: наготувала гору, а з’їли за 2 хвилини. Смачна закуска з курячої грудки

Другі страви з птиці

М’які та соковиті шматочки курячого м’яса у чудовій заправці. Така закуска чудово підходить на святковий стіл і для дружньої вечірки.

Необхідні продукти:

  • філе куряче, 800 г;
  • сметана, 200 г;
  • соєвий соус, 30 мл;
  • гірчиця, 1 ст. л;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави;
  • часник, 3 зубчики;
  • яйце, 1 шт;
  • борошно, 2 – 3 ст. л.

Як приготувати нагетси

М’ясо промиваємо та просушуємо паперовими рушниками, ріжемо невеликими, порційними шматочками.

У ємність з м’ясом додаємо всі перераховані в рецепті інгредієнти і добре перемішуємо.

Накриваємо кришкою і відправляємо на 2-3 години в холодильник. Періодично перемішуємо.

Порада: буде набагато краще, якщо ви залишите маринуватися на ніч, тоді волокна м’яса добре просочаться маринадом і будуть м’якими, швидко приготуються і шматочки залишаться соковитими всередині.

Розігріваємо олію в сковороді і викладаємо по шматочку м’яса, обсмажуємо їх з усіх боків до рум’яності. Вже обсмажені шматочки можна обсипати солодкою паприкою.

Правильні нагетси: наготувала гору, а з'їли за 2 хвилини. Смачна закуска з курячої грудки

Дуже смачно подавати закуску з салами зі свіжих овочів та гострими соусами. Ароматна та пікантна скоринка, всередині якої буде м’яке та ніжне, соковите м’ясо. Гарніри підбирайте різні, всі відмінно поєднуються з такою закускою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар