Пісний салат з грибами і квасолею

Пісний салат - рецепт приготування Салати з овочами

Смачний і ситний салат. Готується з простих і доступних продуктів. Прекрасно підійде для пісного меню. Салат швидко готується, містить велику кількість білка і сподобається навіть тим, хто планує скинути зайву вагу.

Необхідні продукти

  • печериці – 400 гр
  • червона квасоля – 1 банка
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 1 зубчик
  • петрушка
  • соєвий соус
  • рослинна олія

Процес приготування

Цибулю чистимо, нарізаємо кубиком і кладемо на сковороду. Обсмажуємо до рум’яного стану на повільному вогні. Потім перекладаємо в миску.

Гриби промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Кладемо на сковороду, де смажили цибулю, і обсмажуємо до готовності. Перекладаємо їх в салатник до цибулі.

До підготовлених продуктів додаємо квасолю, часник, пропущений через прес і соєвий соус. Все добре перемішуємо. Залишаємо його настоюватися на 15 хвилин, а потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар