Сьогодні приготуємо пікантний салат з буряком, крабовими паличками, яйцями і сиром.
Особливу пікантність цьому салату додає часник. Такий салат однаково гарний як в звичайному житті, так і в свята. Ідеальне поєднання інгредієнтів і яскраво виражений смак і запах часнику роблять його особливо популярним в чоловічій компанії. Він не тільки смачний, але і ситний. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти
- Буряк – 1 шт.
- Палички крабові – 200 г
- Яйця курячі – 3 шт.
- Сир твердий – 100 г
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – 0,3 ч.л.
Як приготувати крабовий салат з буряком
Буряк добре вимити, залити гарячою водою, відварити до м’якості, вийняти з відвару, добре остудити, очистити і натерти на великій тертці.
Яйця відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду на 2 хвилини, обтерти, очистити, охолодити і нарізати кубиками.
Крабові палички тонко нарізати поперек.
Сир натерти на великій тертці.
Зубчик часнику очистити від сухої оболонки і пропустити через прес.
У миску викласти всі підготовлені інгредієнти, злегка посолити і заправити майонезом.
Салат перемішати.
Можна запрошувати гостей! Смачного!