Печінковий паштет «Мій фірмовий»

Паштет «Мій фірмовий», рецепт приготування Закуски

Після того, як ви готовий паштет охолоне, він прекрасно різатиметься тонкими порційними шматочками.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка – 1 кг;
  • свинячий фарш – 1 кг;
  • яйця – 8 шт;
  • крохмаль – 4 ст.л;
  • манна крупа – 4 ст.л;
  • панірувальні сухарі – 4 ст.л;
  • морква – 4 шт;
  • цибуля – 4 шт;
  • сіль і перець за смаком.

Процес приготування паштету

Печінка промиваємо і ріжемо на великі шматки, також ріжемо грубо і овочі. Обсмажуємо все на рослинній олії до моменту, коли печінка просто обсмажиться.

Подрібнюємо м’ясорубкою і змішуємо зі свинячим фаршем, всипаємо крохмаль, манну крупу, сухарі, сіль і перець і спеції за смаком. Вимішуємо до однорідності і залишаємо на 10 хвилин.

Викладаємо масу в форму з високими бортами, духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 1 години.

Охолоджуємо, ріжемо скибочками і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар