Ніжні сирні пончики

Сирні пончики, рецепт приготування Закуски

Представляємо вашій увазі рецепт приголомшливо апетитних пончиків, які не залишать байдужим нікого.

Пончики виходять повітряні, ніжні і настільки смачні, що їх хочеться їсти ще і ще. Ми вам пропонуємо приготувати їх з моцарели і пармезану. Ви можете взяти будь-який інший сир, який добре плавиться. Така закуска без уваги не залишиться. Зберігайте рецепт і розбавляйте своє меню такою апетитною сирною смакотою.

Необхідні інгредієнти

  • 500 гр моцарели
  • 3 столові ложки пармезану
  • 1 яйце
  • 100 гр борошна
  • половина чайної ложки орегано
  • панірувальні сухарі за смаком
  • 500 мл рослинної олії

Процес приготування сирних пончиків

В першу чергу, використовуючи терку, на великій фракції натираємо моцарелу, а на дрібній – пармезан.

Об’єднуємо ці два види сиру і вбиваємо яйце. Тепер все добре перемішуємо.

Після чого сипем борошно і додаємо орегано. За бажанням можете відправити ще свої улюблені приправи.

Тепет замішуємо тісто. В результаті воно повинно у нас вийти щільним і тугим.

Тепер починаємо формувати маленькі кульки, відщипуючи трохи тіста.

У мисочку насипаємо панірувальні сухарі. Потім кожен кульку обвалюємо в них.

У каструлю наливаємо олію. Її кількості повинно бути стільки, щоб кульки плавали в ньому вільно. Ставимо на вогонь і нагріваємо.

Довівши олію до потрібної температури (150 градусів), опускаємо в неї підготовлені вироби і чекаємо золотистого кольору пончика.

Смажити треба невеликими порціями. Після чого перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію, і подаємо до столу з часниковим або кисло-солодким соусом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар