Ніжна та соковита куряча грудка. Незвичайний рецепт, який підкорив моє серце

Другі страви з птиці

Якщо куряче м’ясо правильно замаринувати, виходить соковита, ніжна та м’яка страва, ідеальна м’ясна закуска до різних гарнірів та салатів, чудовий святковий варіант.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • куряча грудка, 3 шт;
  • майонез, 2 ст. л;
  • зелень свіжа;
  • сир, 150 г;
  • гірчиця за смаком;
  • часник, 2 зубчики;
  • олія соняшникова;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Процес приготування курячої грудки

М’ясо розрізаємо таким чином, щоб кожна грудка перетворилася на великий пласт м’яса.

Відбиваємо з двох сторін, посипаємо сумішшю солі та перцю, ароматних трав. Трохи втираємо суміш у волокна.

Змішуємо майонез із гірчицею на ваш смак.

Сир та часник натираємо на середній тертці, зелень дрібно січемо.

Частину сиру та частину часнику та зелені змішуємо.

М’ясо змащуємо соусом, викладаємо на них сир із часником та зеленню та згортаємо рулети. Обв’язуємо рулети ниткою та викладаємо їх у форму для запікання.

Ніжна та соковита куряча грудка. Незвичайний рецепт, який підкорив моє серце

Верх рулетів змащуємо соусом, що залишився, і відправляємо їх запікатися при 180 градусах близько 40 хвилин.

Ніжна та соковита куряча грудка. Незвичайний рецепт, який підкорив моє серце

Обсипаємо рулети сиром та допікаємо ще 10 хвилин.

Ніжна та соковита куряча грудка. Незвичайний рецепт, який підкорив моє серце

Перед подачею обсипаємо рулети зеленню, ріжемо порційними шматочками та подаємо.

Можна залишити рулети остигати і потім зробити холодну закуску – акуратне нарізування, яке красиво викладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар