Неперевершено смачна фарширована щука

Смачна фарширована щука, рецепт приготування Закуски

Щуку готувати не дуже легко, так як часто вона виходить сухою. Однак Завдяки цьому чудовому рецепту, ви приготуєте дуже соковиту рибку, від якої неможливо відірватися.

Головний секрет полягає в начинці, якою фарширується щука. Вона додасть рибі соковитості, незвичайний аромат і фантастичний смак! Просто пальчики оближеш!

Щоб приготувати щуку візьміть наступні інгредієнти:

  • 1 кг 200 г – 1 кг 500 г щуки;
  • 400 г білого хліба (батон);
  • 1 стакан молока;
  • 3 курячих яйця;
  • 100 г оливок без кісточок;
  • 1 цибулина;
  • 300 г печериць;
  • сіль / чорний мелений перець в залежності від смакових уподобань, а також будь-які приправи для риби;
  • олія рослинна.

Як приготувати чудово смачну щуку

Для початку потрібно очистити тушку, зрізати плавники і зябра. Біля голови надрізаємо шкіру по колу і обережно знімаємо шкіру, вона повинна залишитися цілою. Вичищаємо нутрощі, видаляємо хребет і ребра. Зрізаємо філе.

Хліб занурюємо в молоко, а після віджимаємо.

Філе разом з хлібом і одним яйцем подрібнюємо за допомогою блендера.

Решту яєць варимо, охолоджуємо і ріжемо маленькими квадратними шматочками.

Далі миємо гриби і ріжемо на шматочки, цибулю теж дрібненько шаткуємо. Обсмажуємо спочатку цибулю на олії, а потім додаємо гриби і смажимо хвилин десять.

Поріжемо оливки і додамо в рибну масу. Туди ж перекладаємо грибочки з цибулею. Солимо і перчимо фарш.

Наповнюємо шкіру щуки начинкою. Зав’язуємо кінці.

Нагріваємо духовку і поміщаємо щуку в духовку. Готуємо 75 хвилин при 180 °.

Готову рибку ріжемо на порційні шматки.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар