Не встигаю купувати курячі грудки: показую, як незвичайно її готую на сковороді

Другі страви з птиці

Сьогодні покажу і розповім, як приготувати курячі грудки. Рецепт простий, виходить дуже смачно, цікаво тай м’ясо залишається ніжним! Грудка в цьому рецепті не пересихає, тому пробуйте приготувати.

Необхідні продукти:

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст.
  • Сіль – дрібка
  • Соняшникова олія – для смаження
  • Сіль, чорний перець, мелений часник – за смаком

Як приготувати курячі грудки

Курячі грудки нарізаємо поперек волокон.

Відбиваємо м’ясо ножем із двох сторін, щоб спеції могли проникнути глибше. Перекладаємо м’ясо у миску.

Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки кладемо у миску до м’яса, а білки до іншої миски.

До м’яса додаємо сіль, чорний перець, мелений часник та перемішуємо.

Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

До білків додаємо дрібку солі та збиваємо до стійких піків.

Додаємо до м’яса кукурудзяний крохмаль, так м’ясо ще буде соковитішим і перемішуємо.

На сковорідку наливаємо трохи олії, обмочуємо кожен шматочок м’яса в білках і викладаємо на сковорідку.

Куряче філе в білковому клярі обсмажуємо з двох сторін приблизно по 2 хвилини з кожної сторони.

Подаємо на стіл. Це дуже смачно!

Не встигаю купувати курячі грудки: показую, як незвичайно її готую на сковороді

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар