Найсмачніша куряча грудка, яку я коли-небудь їла. Легко, дешево, соковито

Другі страви з птиці

Кряча грудка – ніжна, соковита і м’яка всередині, а зовні покрита хрусткою та пікантною скоринкою. Це просто дивовижний рецепт оригінальної та приголомшливої, м’ясної закуски.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • курячі грудки, 3 шт;
  • устричний оцет та соєвий соус по 1 ст.л;
  • яйця, 3 шт.;
  • імбир, зелена цибуля, зелень, сіль, перець;
  • хліб, 4 скибочки;
  • крохмаль кукурудзяний або картопляний, 0,5 склянки.

Процес приготування курячої грудки

М’ясо ріжемо невеликими шматочками.

Яйце перебиваємо віночком і заливаємо м’ясо, всипаємо сіль та перець, спеції, ароматні трави та приправи за смаком.

Поливаємо оцтом і соусом соєвим, перемішуємо.

Імбир дрібно рубаємо, зелень ріжемо.

Висипаємо в м’ясо і все добре вимішуємо руками, щоб просочити маринадом волокна курячого м’яса.

У білого хліба відрізаємо скоринки і сам м’якуш рубаємо дрібно в крихту. Можна використати блендер, якщо хліб у вас трохи присушений.

Два інші яйця перебиваємо віночком. Розігріваємо олію в сковороді.

Опускаємо кожен шматочок м’яса спочатку у крохмаль, потім у яйця, потім у крихту хліба.

Найсмачніша куряча грудка, яку я коли-небудь їла. Легко, дешево, соковито

Обсмажуємо такі шматочки в олії і викладаємо на тарілку.

Найсмачніша куряча грудка, яку я коли-небудь їла. Легко, дешево, соковито

Рум’яні, хрусткі, соковиті та ніжні шматочки м’яса, це чудова закуска та доповнення до салатів та гарнірів, можна подавати з різноманітними соусами.

Найсмачніша куряча грудка, яку я коли-небудь їла. Легко, дешево, соковито

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар