Найкраща страва з курки

Страва з курки, рецепт приготування Другі страви з птиці

Цікава страва, яку можна подати до обіду або вечері. А також вона може стати чудовою закускою на святковому столі. Готується досить просто, з додаванням спецій і різних прянощів. Сподобається тим, хто любить незвичайні страви і просто любителям всього маринованого.

Необхідні продукти

  • 700 грам курячого філе
  • пів столової ложки солі
  • 2 лаврові листки
  • 6 горошин запашного перцю
  • 100 грам цибулі
  • 100 г моркви
  • кінза
  • 60 грам корейської заправки «Чим-чим»

Покроковий процес приготування

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї філе, додаємо сіль, лавровий лист і запашний перець. Варимо м’ясо до готовності.

Готове м’ясо дістаємо на тарілку і охолоджуємо.

Моркву чистимо і натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.

Цибулю і моркву складаємо в миску, розминаємо овочі руками до появи соку.

Куряче м’ясо нарізаємо невеликими брусочками. Перекладаємо його до овочів.

Подрібнюємо зелень і додаємо до решти продуктів. Все заправляємо приготованою заправкою, перемішуємо.

Миску накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 1 годину. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар