Для приготування такої смакоти вам знадобиться буквально три інгредієнта. Грибочки в поєднанні з натуральним йогуртом і соєвим соусом підкорять кожного своїми приголомшливими смаковими якостями. Цей рецепт чудово підійде на той випадок, коли ви надумали чимось простим і цікавим урізноманітнити своє меню. Такі шампіньйони чудово поєднуються з будь-яким гарніром і гарячою стравою. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Необхідні інгредієнти
- 200 гр печериць
- 4 столові ложки натурального йогурту
- 2 столові ложки соєвого соусу
- сіль і чорний мелений перець за смаком
Процес приготування
В першу чергу промиваємо гриби і нарізаємо їх пластинками.
Після чого відправляємо на розігріту сковороду з оливковою олією обсмажуватися до легкого золотистого кольору.
Тепер в окремій ємності об’єднуємо натуральний йогурт, соєвий соус, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і відправляємо підготовлену суміш до грибів.
Тушкуємо інгредієнти 10 хвилин. В результаті соус повинен загуснути.
Після закінчення потрібного часу гриби готові. Подаємо їх з улюбленим гарніром або гарячою стравою.