Мега смачні печериці в соусі

Печериці в соусі, рецепт приготування Закуски

Для приготування такої смакоти вам знадобиться буквально три інгредієнта. Грибочки в поєднанні з натуральним йогуртом і соєвим соусом підкорять кожного своїми приголомшливими смаковими якостями. Цей рецепт чудово підійде на той випадок, коли ви надумали чимось простим і цікавим урізноманітнити своє меню. Такі шампіньйони чудово поєднуються з будь-яким гарніром і гарячою стравою. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 200 гр печериць
  • 4 столові ложки натурального йогурту
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Процес приготування

В першу чергу промиваємо гриби і нарізаємо їх пластинками.

Після чого відправляємо на розігріту сковороду з оливковою олією обсмажуватися до легкого золотистого кольору.

Тепер в окремій ємності об’єднуємо натуральний йогурт, соєвий соус, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо і відправляємо підготовлену суміш до грибів.

Тушкуємо інгредієнти 10 хвилин. В результаті соус повинен загуснути.

Після закінчення потрібного часу гриби готові. Подаємо їх з улюбленим гарніром або гарячою стравою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар