Маринований перець в гірчиці. Цю заготовку оцінять любителі гірчиці

Рецепти заготовок на зиму

Маринований перець в гірчиці точно сподобається всім любителям гостренького.

Необхідні продукти:

  • Болгарський перець – 3 кілограми
  • Ніжна гірчиця – 1 літр
  • Вода – 1 літр
  • Соняшникова олія – 1 літр
  • Оцет – 250 мілілітрів
  • Лавровий лист – 4 штуки
  • Часник – 4 зубчики
  • Цукор – 4 столових ложки
  • Чорний перець горошком – 1 чайна ложка
  • Сіль – 2 столові ложки

Як приготувати маринований перець

Ретельно вимийте болгарський перець, все насіння видаліть і наріжте уздовж на четвертинки.

У каструлю налийте воду, додайте туди цукор, оцет, часник, спеції і сіль. Воду доведіть до кипіння і в ній бланшуйте перець до м’якості 15 хвилин.

Воду злийте і дайте трохи охолонути перцю.

В цей час до гірчиці додайте рослинне олію і збийте в міксері.

Гірчицю додайте до перцю, перемішайте і розкладіть по стерильним банкам. Банки зберігайте в коморі або погребі.

Маринований перець в гірчиці. Цю заготовку оцінять любителі гірчиці

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар